Hei IMBBians,

Jeg bytter ofte min sjampo. Jeg ønsket å kjøpe en Dove shampoo, da jeg ønsket å gå tilbake til grunnleggende og endte opp med å kjøpe rundt 5 forskjellige! Jeg føler meg noen ganger at jeg er besatt når jeg handler! Uansett handler dagens gjennomgang om den første jeg plukket. Les videre for å få vite mer om Schwarzkopf 7 Herbs Freshness og Volume Shampoo.

Pris og antall: $ 2,50 for 400ml

Produktbeskrivelse: Formelen med 7 nøye utvalgte urter fjerner fett, gir friskhet og perfekt gjenoppretter hårets naturlige volum. Hårtype: Normal til raskt, smurt hår Styrker håret fra røttene opp til spissene. Gir lys friskhet. For friskt og godt preparert hår med naturlig volum.

ingredienser:

Min erfaring med Schwarzkopf 7 Urter Friskhet og volum sjampo:

Sjampoen kommer i en stor lys grønn flaske med en mørk grønn flip cap. Flasken er slank, men litt stor. Kvaliteten er ganske bra, og den sitter lett på hyllen. Produktet lukkes med et klikk og det er ingen lekkasje eller utslipp. Men siden det er en stor flaske, kan det ikke være en perfekt følgesvenn for å reise. All nødvendig informasjon om produktet er gitt på baksiden av flasken.

Sjampoen er litt rennende og er perlehvid i fargen. Dispensermunnen er ganske stor enn den vanlige og dette fører til at mer produkt spres ut enn nødvendig, spesielt når det er fortsatt nytt! Konsistensen er gel-crème som og det lukter veldig herby. Jeg elsker lukten, og det føles veldig frisk og vekker opp alle dine sanser!

Jeg plukket opp denne fordi det passet hårtypen min! Håret mitt blir fettete den andre dagen, og det er alltid et problem å finne riktig sjampo! Den andre faktoren er at den legger til volum og det gjorde at jeg bare legger det til i handlekurven min. Sjampoen lammer godt og et lite produkt er mer enn nok til en grundig rensing. Sjampoen fjerner smuss og olje fra håret effektivt. Innen en vask fjerner den også den tykkeste oljen! Hvis jeg har en dyp oljemassasje, bruker jeg sjampoen to ganger for gjennom rensing. Sjampoen fjerner noe smuss på hodet og gir en følelse av renset, forfrisket følelse til håret. En balsam er et must, men uten en gjør det håret mykt og glatt. Det legger til en lys glans på håret.

Produktet er en volum shampoo og gjenoppretter hårets naturlige volum. Så, du kan ikke forvente fantastisk løft fra sjampoen, men det legger til en fluffiness i håret og det er merkbart. Sjampoen eliminerer ikke frizz eller statisk, noe som er en bummer! Produktet er perfekt for daglig bruk. Produktet inneholder ikke silikoner, og resultatene er lengre, men inneholder ikke SLS. Produktet gjorde ikke håret mitt greiere neste dag, noe som er flott. Jeg var i stand til å gå sjampofri i nesten 3 dager! Jeg er fornøyd med resultatene. Andre hårpleieprodukter for næring må legges til ved bruk av sjampo, men det leverer hva det hevder.

Pros av Schwarzkopf 7 Urter Friskhet og volum sjampo:

  • God mengde til en nominell pris.
  • Oppfrisker hodebunnen og skaper en følelse av renset effekt.
  • Gjenoppretter naturlig hårtekstur.
  • Gjør håret mykt og glatt.
  • Fjerner smuss eller smuss.
  • Fri fra silikoner.
  • Gjør ikke hår oljere snart.

Cons of Schwarzkopf 7 Urter Friskhet og volum sjampo:

  • En vanlig daglig shampoo.
  • Næringsmidler må brukes til fuktighet.

IMBB Rating: 3.5/5 Vil jeg anbefale eller tilbakekjøp Schwarzkopf 7 urter friskhet og volum sjampo? Ja til begge!

Schwarzkopf Nature Moments Provence Urter og Lavendel Renhet og Friskhet Sjampo Schwarzkopf Professional Hair Growth Shampoo Schwarzkopf Professional Spa Essence nærende sjampo Schwarzkopf Gliss Hair Repair Liquid Silk Shampoo med flytende keratin 7 Urter som forbedrer håret ditt helse Mirakuløst 7 Best Herbal Spa Products 7 urter som vil hjelpe deg til å miste vekt i en snus! Khadi Fruits Freshness Skin Foryngelse Facial Kit L'Oreal Hydrafresh Instant Freshness Toning Water Eva All Day Freshness Deo - Blush BBlunt Full på Volume Shampoo for fint hår Dove Advanced Hair Series Forynget Volume Shampoo TIGI Bed Head Styleshots Episk Volume Shampoo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: